Vuosi käyntiin suunnittelulla

Lippukunnan johtajisto piti 10.1. kevätkauden suunnittelukokouksen, jossa linjattiin kevään toiminta.

Koronasta ei ole vielä päästy eroon, joten ainakin vielä keväällä toimitaan vain lippukunnan omassa piirissä koronarajoitukset huomioiden.

Kaikille ikäkausille pyritään järjestämään keväällä ainakin yksi retkipäivä. Tulevana kesänä olisi ollut vuorossa lippukunnan oma leiri, mutta edipemian takia sitä ei järjestetä. Leiriä korvaamaan suunniteltiin pidettäväksi Rantatien laavulla rantataitoillat, jossa olisi kahtena iltana erilaisia tehtäväpisteitä partiolaisille ja heidän huoltajilleen yhdessä tehtäväksi.

Tuttuun tapaan Kevään ohjelmassa on taas Muistelemispäivä, joka on partioliikkeen perustajan Lordi Robert Baden-Powellin ja hänen puolisonsa Lady Olave Baden-Powellin yhteinen syntymäpäivä. Perinteisesti muistelemispäivänä esimerkiksi muistellaan menneitä partiovuosia, voidaan tutustua vaikka muiden maiden partiolaisten toimintaan ja napostella samalla pientä herkkua. Tänä keväänä yhteinen kokoontuminen tuskin onnistuu, joten kokouksessa alustavasti pohdittiin, voisiko tilaisuuden järjestää virtuaalistriiminä. Katsotaan, mihin johtajiston taito ja into riittää 🙂

Myös lippukunnan talkooperinnettä herätellään henkiin keväällä Särkiniemessä klapitalkoilla. Toivottavasti moni partiolainen ja huoltaja pääsee tekemään polttopuita tulevien retkien ja leirien käyttöön!