Tarpojien ja samoajien syysretki Evolle 16.-18.10.

Tarpojien ja samoajien syysreissu vie 16.-18.10. Evon retkeilyalueelle Kanta-Hämeeseen. Retkellä harjoitellaan tärkeitä vaellustaitoja rennosti patikoiden laavulta laavulle. Pimeistä syysilloista nautitaan nuotion lämmössä herkutellen ja laavussa yöpyen. Ensimmäinen yö vietetään ehkä Suomen mukavimmassa kiintolaavussa Käenpesässä. Retken johtajana toimii eräopaskurssia käyvä Mikko Pietilä, joten retkeläiset ovat hyvässä opissa.

Lähtö: Kololta perjantaina 16.10. klo 17:00 ja paluu: Kololle sunnuntaina 18.10. klo 16:00.

Retken johtaja (Huolto, muonitus, turvallisuus jne.): Mikko Pietilä (040 7730119, mikko.pietila(ät)partio.fi). Mukana lähijohtajina Elli ja Suvi

Varusteet: Syksyiset ja kelin mukaiset yöpymis- ja ulkoiluvarusteet. Tarkempi varusteluettelo ilmoitetaan myöhemmin.

Hinta: 12 euroa retkimaksua maksetaan ennen retkeä KuKon tilille viitenumerolla 13.

Ilmoittautuminen: Huoltajat ilmoittavat osallistujat retkelle viimeistään 2.10. mennessä Partion uuden asiointipalvelun kautta tai suoraan tämän linkin kautta: linkki ilmoittautumislomakkeelle, mutta myös se vaatii huoltajan kirjautumisen partion asiointipalveluun.

Matkat: Huoltajien apua tarvitaan retken kuljetuksiin. Hallista Evolle on 115 km suuntaansa. Kerro ilmoittautumislomakkeessa, voitko auttaa kuljetuksissa perjantaina/sunnuntaina/mo­lempina ja montako retkeläistä mahtuu kyytiin.