Suurleiri Kajo odottaa osallistujia!

Kajo, Suomen Partiolaisten järjestämä kahdeksas kansallinen partioleiri järjestetään Evon retkeilyalueella Hämeenlinnan Lammilla 15.–23.7.2022 ja leirille odotetaan yli 12000 osallistujaa. 

Leirille pääsee kaikki ikäryhmät tarpojasta ylöspäin (tarpoja, samoaja, vaeltaja, aikuinen), myös nuoremmat voivat osallistua vanhempiensa seurassa. Tarpojan alaikäraja on lippukunnnasta riippuen 12 tai 13 vuotta. Kuoreveden Kotkien seikkailijat voivat osallistua leirille, koska he siirtyvät tarpoajaohjelmaan ensi vuonna ja ovat silloin vaaditut 12 vuotta.

Kajolle ilmoittaudutaan 1.12.2021–2.2.2022 välisenä aikana ja leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet julkaistaan myöhemmin. 

Kajon leirimaksu on kokoaikaisilta leirin osallistujilta 250 euroa. Leirimaksun voi maksaa nettipankin kautta tehtynä maksuna, yleisimmillä luottokorteilla tai osamaksuna. Osamaksun tarjoaa ulkopuolinen yhteistyökumppani heidän ehtojensa mukaisesti. Sekä osamaksu että luottokortilla maksaminen mahdollistavat, että maksun voi jakaa pienempiin osiin ja maksaa omassa tahdissa. Leirimaksuun on myös mahdollista hakea stipendiä taloudellisista syistä. Stipendin hakemiseen tulee tarkemmat ohjeistukset ennen ilmoittautumisen avautumista.

Tarkempia ohjeita ilmoittautumiseen saat ilmoittautumisen alkaessa oman lippukuntasi Kajarilta eli lippukunnan Kajo-yhteyshenkilöltä Katja Järviseltä.