Puutalkoot Särkiniemessä

Lippukunta kutsuu niin partiolaisia kuin heidän huoltajiaan ja sisaruksiaan puutalkoisiin Särkiniemeen lauantaina 15.5. kello 14 – 18. 

Puutalkoissa on tarjolla monenlaista puuhaa. Myrsky on kaatanut Särkiniemessä muutaman suuremman puun ja niistä pitäisi tehdä klapeja. Työhön tarvittaisiin muutama moottorisahan käyttäjä, puun pilkkojia, klapien pinoajia ja risujen kasaajia. Tämän lisäksi tarvitaan käsipareja uuden puuliiterin lautojen siirtoon parkkipaikalta rakennuspaikalle.

Puutalkoissa noudatetaan vallitsevia koronasuosituksia ja määräyksiä ja tarvittaessa tapahtuma perutaan, jos tilanne sitä vaatii. Tarkoitus on toimia perhekohtaisissa tiimeissä.

Huoltaja ilmoittaa perhekunnan osallistujat seuraavan ilmoittautumislinkin kautta 12.5. mennessä. Täysi-ikäiset partiolaiset voivat ilmoittautua itse tapahtumaan.

Tästä pääset ilmoittautumislomakkeelle.

Talkoolaisilla pitää olla mukanaan hyvät työkäsineet, sään mukaiset vaatteet, jalassa kosteutta kestävät jalkineet ja omat eväät. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet tapahtumasta viikon 19 lopulla.

Lippukunnalla on tarjota vain muutama halkaisukirves työvälineksi, joten olisi hyvä, jos huoltajat toisivat pilkkomiseen omia kirveitä.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Harri Manneri, p 0400 724 702