Pestit jaettu

Lippukunnan uusi hallitus kokoontui 28.2. ensimmäisen kerran. Tärkeimpänä asiana oli löytää lippukunnan keskeisiin tehtäviin eli pesteihin tekijät. Koronan takia kokous pidettiin etäkokouksena.

Lippukunnanjohtajan toimen ohella Katja hoitelee akelan, sammon, ohjelma- ja pestijohtajan hommat. Lippukunnanjohtajan apulaisena jatkaa Ellu ja samalla huolehtii tarpoaja- ja samoajaluotsin vastauista. Sihteerin ja nettivastaavan pestit hoitaa Harppa. Jäsenrekisterin hoitajan ja joulukampanjapäällikön pestit menivät Sadulle. Taloudenhoitajaksi lupautui hallituksen uunituore jäsen Kati.

Kokouksessa myös pohdittiin, mitkä ovat lippukunnalle tärkeitä ulkoliikuntapaikkoja, koska kyläyhdistys on kokoamassa selvitystä Hallin ulkoliikuntapaikkojen käyttötarpeista.

Lippukunnan suunnitelmissa on tehdä partiomatka Islantiin vuonna 2023. Matkasuunnitelmat ovat Ellun vastuulla ja Mäntän alueen lippukunnille lähetetään kevään aikana suunnitelma matkasta ja samalla tiedustellaan, olisiko naapurilippukunnissa matkalle lähtijöitä.

Kokouksessa käytiin läpi kevään tapahtumia. Koronan uhka on ilmeinen ja vielä moni tapahtuma voi peruuntua. Lippukunnassa koronatilannetta seurataan tiiviisti ja toimintaa toteutetaan rajoitukset huomioiden.