Ohjeet uuden partiolaisen ilmoittamiseksi mukaan toimintaan

Jos olet huoltaja, ja haluat ilmoittaa huollettavasi partioon, etkä itse ole partiolainen, eikä sinulla ole ennestään huoltajatunnusta Partion asiointipalveluun, niin toimi seuraavasti:

  1. Seuraavasta linkistä pääset suoraan rekisteröintilomakkeelle: Partioon liittyminen. Valitse ensin kenet haluat ilmoittaa partioon: Huolettavani ja onko sinulla ennestään tunnus partion järjestelmiin (PartioID): Ei. Valitse tämän jälkeen Seuraava jolloin sinut ohjataan täyttämään huoltajan eli itsesi tiedot. Täytä myös asiointipalveluun tarvittavat salasanakentät (kirjaa salasana itsellesi talteen), niin sinut rekisteröidään käyttäjäksi Partion asiointipalveluun automaattisesti lomakkeen lähetyksen yhteydessä.
  2. Huoltajan lomakkeen täytön jälkeen valitaan Seuraava jolloin aukeaa huollettavan eli uuden partiolaisen tietojen kirjaaminen. Huomio: Älä käytä huoltajan sähköpostiosoitetta huollettavan sähköpostiosoittena! Jos huollettavalla ei ole omaa sähköpostiosoitetta, niin jätä kohta tyhjäksi.
  3. Huollettavan tietojen kirjaamisen jälkeen valitaan Seuraava jolloin aukeaa varsinainen jäsenhakemus. Lippukunnaksi pitäisi olla valmiiksi valittuna Kuoreveden Kotkat. Maksaja- ja kuvauslupatietojen täyttämisen jälkeen valitse Seuraava jolloin näät yhteenvedon kaikista täytetyistä tiedoista ja voit lähettää jäsenhakemuksen. Mikäli tiedoissa on korjattavaa voit palata taaksepäin Edellinen-painikkeella ja palata tämän jälkeen takaisin lähettämään hakemuksen.

Jos olet partiolainen ja/tai sinulla on jo huoltajatunnus eli Partion asiointipalveluun toimi seuraavasti:

  1. Kirjaudu partion asiointipalveluun. Kun olet kirjautunut Partion asiointipalveluun, niin lisää alaikäinen huollettava ylävalikon “Perhe”-osiossa valitsemalla “Lisää huollettava”. Täytä huollettavan tiedot. Huomio: Älä käytä huoltajan sähköpostiosoitetta huollettavan sähköpostiosoittena! Jos huollettavalla ei ole omaa sähköpostiosoitetta, niin jätä kohta tyhjäksi. Muista tallentaa lomake!
  2. Lisättyäsi huollettavan tiedot, pääset hakemaan hänelle lippukunnan jäsenyyttä valitsemalla kyseisen huollettavan kohdalta “Tee jäsenhakemus”. Valitse lippukunnaksi Kuoreveden Kotkat alasvetovalikosta. Muista tallentaa lomake!

Jäsenhakemuksen hyväksyy lippukunnan jäsenrekisterinhoitaja tai lippukunnanjohtaja. Huollettavasta tulee partion jäsen, kun jäsenhakemus on hyväksytty, ja silloin partiolaisella on esimerkiksi partion vakuutusturva voimassa kokoontumisissa, retkillä ja tapahtumissa. Tämä on yksi syy, jonka takia jäsenyys pitää hoitaa kuntoon heti partion alkaessa.

Partion asiointipalvelun kautta huoltaja ylläpitää huollettavansa tietoja ja ilmoittaa huollettavansa esimerkiksi retkille ja muihin tapahtumiin.

Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä Kuoreveden Kotkien lippukunnan johtajaan Katja Järviseen.