Muistelemispäivä livenä netissä

Kotkat lähtivät digiliitoon muistelemispäivänä 22.2. live-lähetyksellä! Tätä historiallista lähetystä seurasi yli 20 innokasta osallistujaa. Lippukunnan jäsenmäärään nähden tapahtuma oli yleisömenestys.

Lähetyksessä muisteltiin lippukunnan toiminnan herättämistä 1980-luvulla pitkästä talviunesta, lippukunnan huudon syntymistä, samoajien ja lurppien suurta taistelua ja viime kauden tapahtumia.

Lähetyksen juontajana ja samalla teknisenä toteuttajana toimi Harppa, jolla lähetyksen alkaessa oli jonkin verran perhosia vatsassa. Live-lähetykseen kun liittyy useamman ohjelmiston yhtäaikaista käyttöä ja väärä hiiren klikkaus voi katkaista vaikkapa koko lähetyksen. Lähetyksen teknistä puolta hoidellessa pitäisi samalla pystyä muistamaan ja keksimään hauskoja puheita lähetykseen, niin on siinä haastetta ensikertalaiselle. Kaikkiaan lähetys onnistui hyvin, vain pari kertaa mikrofoni jäi aukaisematta ennen jutustelua. Onneksi lippukunnan muut johtajat olivat tehneet kivaa sisältöä lähetykseen, niin juontajan ei tarvinnut olla koko ajan äänessä.

Toivottavasti tämä live-lähetys saa jatkoa ja olisi mukavaa, jos lippukunnan nuoriso innostuisi tekemään sisältöä lippukunna Youtube-kanavalle.

Kiitos kaikille lähetykseen ja chattiin osallistuneille!