Lippukunnan uusi hallitus koolla ensi kertaa

Vuosikokouksessa valittu uusi hallitus linjasi ensimmäisessä kokouksessaan muun muassa lippukunnan pestejä, otti kantaa Hallin seutu ry:n ideomaan laavuhankkeeseen, suunnitteli kesäleiriä ja pohti Kuksan tehokkaamaa käyttöä lippukunnassa.

Lippukunnan pestien tekijät ja yhteystiedot löytyvät nettisivujen Yhteystiedot-välilehden takaa.

Hallin seutu ry suunnittelee laavua Rantatien päässä olevalle uimarannalle. Lippukunnan hallitus kannattaa hanketta. Laavu olisi hyvä tukikohta esimerkiksi koloiltaretkille. Hallituksen keskuudessa oli myös innostusta ja uskoa partiolaisten talkoohenkeen laavuhankkeen toteuttamiseksi.

Kesäleirin suunnittelu etenee siten, että maaliskuussa julkaistaan kesäleiritiedote, josta selviää ilmoittautumisaika, leirimaksut ja muut tarpeelliset tiedot. Kesäleiri on suunniteltu pidettäväksi tällä kertaa Längelmäen upeissa maisemissa.

Kokouksessa pohdittin myös partiorekisteri Kuksan tehokkaampaa käyttöä tapahtumiin ilmoittautumisessa ja osallistumismaksujen perinnässä. Lähitulevaisuudessa voi olla, että ilmoittautumislomakkeiden sijasta jaetaan sähköpostitse ilmoittautumislinkki, jonka takaa löytyy tarpeelliset tiedot tapahtumasta ja osallistumiskuluista.