Lippukunnan syysretki Mustingan koululla

Lippukunnan syysretkeä vietittiin Mustingan koulun pihapiirissä ja koulussa 3.-5.11.2023. Mukana menossa oli 1 tarpoja, 5 seikkailijaa, 6 sudenpentua, 4 perhepartiolaista, 1 johtaja, sekä 3 apu-aikuista.

Seikkailijat aloittivat retken jo perjantai-iltana. Aluksi pystytettiin puolijoukkuteltta yöpymistä varten ja sen jälkeen etsittiin aarretta, sekä valmistettiin iltapalaa. Yötä varten piti myös opetella kipinämikon taitoja.

Muut leiriläiset saapuivat lauantai aamuna joka aloitettiin lipun nostolla. Tämän jälkeen seikkailtiin aarteen metsästyksen ja pihapelien merkeissä. Viikolla satanut lumi oli alkanut sulaa ja muuttua sohjoksi mutta se ei menoa haitannut. Lounaaksi nautittiin maukasta kasvislasagnea jonka seikkalijat valmistivat.

Lounaan jälkeen pelattiin vielä ulkona Afrikan tähteä jonka jälkeen siirryttiin sisälle välinehuollon opetteluun ja askartelemaan. Päivällisen valmistaminen olikin sitten sudenpentujen ja perhepartiolaisten vastuulla. Yhteistyöllä valmistui maittavia lihapullia ja perunamuussia.

Ilta kului leikkiessä ja askarrellessa. Seikkailijat leipoivat vielä iltapalaksi 4 mahtavaa pullapitkoa.

Sunnuntaina siivoiltiin ja jatkettiin pihapelejä ennen kotiinlähtöä. Kiitos kaikille leiriläisille ja leirin mahdollistajille!