Kuoreveden Kotkien joulukampanja käynnistyy

Nyt saa jo alkaa valmistautua joulun odotukseen! Partiolaisten adventtikalenteri on kuulunut suomalaisten joulun odotukseen jo vuodesta 1947 alkaen. Kalenterin luukuista paljastuu uusia ja myös vuosittain perinteiksi muodostuneita luukkukuvia, jotka jatkavat kansikuvan tarinaa. Hämeen partiolaisten Joulukampanjaan kuuluvat tuttuun tapaan myös postikorttipaketit. Kalenterin ja korttien ostajat ovat mukana tukemassa arvokasta paikallista partiotoimintaa.

Joulukampanja on monella tapaa tärkeä. Kampanjalla on kasvatuksellinen merkitys, sillä se opettaa käsitystä taloudesta, sekä ihmisten kohtaamista ja yhteisen hyvän eteen toimimista. Taloudellisesti Joulukampanja on Suomen Partiolaisten vuoden tärkein varainhankintakampanja. Viestinnällisesti kampanja lisää partion näkyvyyttä ja positiivista imagoa. Kampanja on historiallisesti merkittävä sen pitkän perinteen vuoksi, mutta kalenteri myös kehittyy ajan hengen mukaisesti. Kampanjaa tarjoaa ostajalle mahdollisuuden hyväntekeväisyyteen, joten se tuottaa hyvää mieltä myös ostajalle.

Lippukunnassamme kampanja-aika on 1.-28.11.2021. Myös Kuoreveden Kotkille kampanja on merkittävin varainhankintakampanja vuosittain. Jokaiselle toimintaryhmissä jaetaan partiokokouksissa viikoilla 43/44 ohjeistus myyntiin/ tilityksiin sekä aloituspaketti myytäviä tuotteita (8 kalenteria ja 4 korttipakettia).
Lisää tuotteita saa myyntiin koko kampanja-ajan 28.11. saakka. Myymättä jääneet tuotteet saa palauttaa. Huolehdithan tilitykset/ palautukset ajallaan 28.11. mennessä.

Adventtikalenterin voi ostaa myös nettikaupasta ja ohjata tuen Kuoreveden Kotkille. Tätä suoraa linkkiä voit jakaa kauempana asuville ystäville ja sukulaisille: https://www.adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/kuoreveden-kotkat-ry

Lisätietoja voit kysyä koska vain Joulukampanjapäällikkö Satu Olkkoselta p. 040 705 7744

Iloista kampanja-aikaa!