Joulukampanja alkaa – toimintavaroja lippukunnalle

Lippukuntamme hankkii tänäkin vuonna varoja myymällä partiolaisten adventtikalentereita ja joulupostikorttipaketteja. Tavoitteenamme on hankkia toimintarahaa, jonka turvin voimme muun muassa pitää leirien ja retkien hinnan kohtuullisena myös ensi vuonna.

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet. Tämän vuotisen kalenterin on kuvittanut Christel Rönns. Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 10 €, josta lippukuntamme saa 4,50 €. Joulukorttipaketti sisältää 6 Mauri Kunnaksen piirtämää korttia. Joulukorttipaketin myyntihinta on 5 €, josta lippukuntamme saa 1,50 €. Tuotteiden myynti ei ole tuloveron tai arvonlisäveron alaista tuloa, eikä siihen tarvita rahankeräyslupaa. Molemmat adventtikampanjan tuotteet ovat avainlippu-tunnuksella huomioituja suomalaisia tuotteita.

Joulukampanjatuotteiden myyntiaika on 1.11. – 30.11.2020. Lippukunnan joulukampanjapäällikkönä toimii Satu Olkkonen (puhelin: 040 705 7744 ja e-mail: satu.olkkonen(ät)gmail.com).

Jokaiselle toimintaryhmissä olevalle jaetaan aloituspaketti myytävistä tuotteista: 6 kalenteria ja 4 joulukorttipakkausta. Myymättömät tuotteet voi palauttaa. Mikäli ei halua osallistua lainkaan kampanjamyyntiin, niin tuotteet pitää palauttaa heti seuraavalla partiokerralla, jotta ne vapautuvat muiden myytäväksi. Kannustamme kuitenkin osallistumaan kampanjaan, jokainen myyty tuote tukee lippukunnan toimintaa. Myyntitilanteessa muistathan, aina partiohuivi kaulaan

Myös vanhemmat voivat myydä kalentereita ja kortteja esimerkiksi työpaikallaan. Halutessasi esim. tarkempaa tietoa kampanjasta/ tuotteista myyntityön tueksi, ota yhteyttä joulukampanjapäällikköön. Voisiko yrityksesi/ työnantajasi lähettää joulutervehdyksenä tänä vuonna partiolaisten adventtikalenterin/ postikortin? Vinkit kiinnostuneista yrityksistä joulukampanjapäällikölle! 

Tuotteita saa lisää myyntiin kokouksissa kololta ennakkoon joulukampanjapäälliköltä tilaamalla TAI hakemalla kampanjapäälliköltä osoitteesta: Järvensivuntie 1 (soita ennakkoon, haku mielellään kello 20:00 mennessä).

Huomaa mainita myyntityössä myös verkkokauppamahdollisuus www.adventtikalenteri.fi , josta voi tilata vain kalentereita ja valita tukiorganisaatioksi Kuoreveden Kotkat ry.

Hämeen partiopiiri palkitsee ahkerat myyjät. Tonttumerkin ansaitsee jokainen, joka myy 12 tuotetta, 18 tuotetta myyneet saavat tonttumerkin lisäksi mukavan Koziol -mukin esim. retkiruokailuun, hopeisen tonttumerkin saa myymällä 50 tuotetta ja kultaisen tonttumerkin saa myymällä 100 tuotetta. Lisäksi koko piirin kolme parasta myyjää (euromääräisesti) palkitaan Scandinavian Outdoor Storen lahjakortein. 

Myydyt kalenterit ja korttipaketit tulee tilittää viimeistään 30.11.2020 mennessä, tällöin kaikki rahat myydyistä tuotteista tilitetään ja myös myymättömät tuotteet toimitetaan joulukampanjapäällikölle Satu Olkkoselle.

Tilitykset: Satu Olkkonen, S-Pankki: FI07 3939 0051 5736 40. Muista kirjata viestiin partiolaisen nimi ja myytyjen tuotteiden määrät.

Menestystä kampanjamyyntiin!