Infoilta KAJO-suurleiristä

Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä ensi kesän KAJO-suurleirille eli Finnjamboreelle, joka kerää tuhansia partiolaisia Evon metsiin niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

Lippukunta järjestää KAJO-leiristä infoillan 13.1.2022 kello 19.00 Google Meet -kokouksena. Kaikille leiri-ikäisten partiolaisten huoltajille lähetetään sähköpostitse linkki kokoukseen. Tilaisuudessa kerrotaan leirin järjestelyistä ja huoltajat voivat kysyä heitä askarruttavista asioista.

Kuoreveden Kotkista leirille voivat osallistua kaikki 2010 syntyneet tai sitä vanhemmat partiolaiset. Kajolle ilmoittaudutaan 1.12.2021–2.2.2022 välisenä aikana ja leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kajon leirimaksu on kokoaikaisilta leirin osallistujilta 250 euroa.

Kuoreveden Kotkien partiolaiset liittyvät leirillä Mäntän alueen lippukunnista koottuun leirilippukuntaan. Mäntän alueeseen kuuluvat lippukuntamme lisäksi Jämsän Jokipartio, Ilvespartio, Kaipolan Tiirat, Mäntänvuoren Partiolaiset, Kurun Kontiot ja Stoolin Partiolaiset. Lisäksi samaan leirilippukuntaan on tulossa partiolaisia Kuhmoisista.

Lippukunnan leiriläisille järjestetään linja-autokyyti leirille ja takaisin. Samaan kyytiin voi tulla myös muiden lippukuntien osallistujia riippuen osallistujamäärästä.

Suurleiri KAJO:n leirimaksuun voi saada tukea Kuoreveden Lions-klubilta. Leiristipendin saamiseksi pitää tehdä vapaamuotoinen hakemus LC Kuorevedelle 20.1.2022 mennessä sähköpostiosoitteeseen: kuorevesi@lions.fi
Leiristipendihakemukseen tulee liittää tosite maksetusta leirimaksusta, perustelu stipendin tarpeellisuudesta ja leiriläisen huoltajan yhteystiedot.